Bekijk de stijlvolle collectie NIKA monturen

Modieus, kwalitatief en voor een aantrekkelijke prijs


NIKA monturen zijn zorgvuldig samengesteld in samenwerking met tientallen opticiens met veel kijk op mode, style, kwaliteit en techniek. Fit2fashion heeft een brede collectie NIKA monturen voor zowel dames als heren in metaal, kunststof, nylor of randloos.

De monturen uit de - Fit2Fashion complete pair – collectie zijn vooruitstrevend, kwalitatief en eigentijds. Alle monturen zijn toonbeeld van design. Soms gedistingeerd en ietwat ingetogen, dan weer gracieus of trendy. Fit2Fashion complete pair is bijzonder vriendelijk geprijsd.

Elk NIKA montuur is van hoge kwaliteit en draagt buitengewoon comfortabel. De collectie 2016 omvat diverse stijlen heren- en dames monturen met elegante kleursettingen

Je kunt kiezen voor de Acetaat & Trendy & Exclusive & Premium & Air collectie. Alle NIKA monturen zijn als - Fit2Fashion complete pair – verkrijgbaar, dus met enkelvoudige dunne brillenglazen inclusief ontspiegeling en harde laag. Deze zorgen voor perfect kijkcomfort en hoge krasweerstand.

Op elk NIKA - Fit2Fashion complete pair - ontvang je één jaar garantie van een zelfstandige opticien in de buurt. Je kunt de monturen direct online passen en kopen en bij je thuis laten bezorgen, of online passen en reserveren om vervolgens te kopen bij een zelfstandige opticien in de winkel.

Met een - Fit2Fashion complete pair - wordt het kopen van een stijlvol NIKA montuur met enkelvoudige brillenglazen voor een aantrekkelijke prijs eenvoudig.Benieuwd naar meer?

Bekijk meer Nika brillen